Zobacz film ZOBACZ FILM

System FIBARO zatroszczy się o najlepsze oświetlenie w Twoim domu, zadba o optymalną temperaturę i pozwoli uzyskać realne oszczędności.

Magia w Twoim domu

Wystarczy jeden gest dłonią, żeby stworzyć prawdziwie rodzinny nastrój i oświetlić partyjkę szachów. Swipe wykryje ruch Twojej ręki i uruchomi serię zdarzeń, która wcześniej została ustalona – rozświetli pokój, podniesie temperaturę i włączy ulubioną muzykę. Trochę magii... i szach-mat.

Inteligentne oświetlenie

Dzięki rozwiązaniom FIBARO możesz łatwo zarządzać oświetleniem. Pomogą Ci stworzyć wyjątkowy nastrój, oświetlą każdy Twój krok i wyłączą pozostawione światło tam, gdzie nikogo nie ma. To także pozytywna wiadomość dla domowego budżetu i przyjazny gest dla środowiska.

Ciepło na zawołanie

Z FIBARO możesz w prosty sposób zaprogramować ogrzewanie i dostosować temperaturę w domu do Twojego stylu życia. Po co ogrzewać puste pokoje? System uwzględni Twoje nawyki, charakter pomieszczeń, a nawet miejsce, w którym aktualnie przebywasz. Zwiększy temperaturę w kuchni, gdzie przygotowujesz herbatę i zadba o komfort w salonie, gdy spodziewasz się gości. Zapewni oszczędności redukując temperaturę tam, gdzie nikogo nie ma w domu.

Urządzenia, które stworzyły filmową historię

Switches

Włącza dom do działania Więcej
Swipe

Gestem włącza urządzenia oraz sceny Więcej
The Heat Controller

Steruje ogrzewaniem Więcej
Dimmer 2

Reguluje natężenie światła Więcej
Wall Plug

Zarządza urządzeniami elektrycznymi Więcej

Twój dom, Twoja wyobraźnia

W FIBARO uważamy, że dom to najważniejsze miejsce na świecie. Dlatego wzbogacamy życie jego mieszkańców poprzez tworzenie komfortowej, przyjaznej i bezpiecznej przestrzeni domowej. Nasz system łączy dopełniające się wzajemnie produkty FIBARO w niezawodną i przyjazną w obsłudze całość, zmieniającą każdy dom w inteligentny DOM FIBARO, którym możesz zarządzać za pomocą jednego przycisku, gestu lub słowa.

Masz więcej pytań? Odwiedź naszego Dystrybutora!

Odwiedź